Splash, shanty en blaasmuziek in Giesbeek

GIESBEEK – Zaterdagavond 19 oktober 2013 geven de Isseltaler Musikanten een gezamenlijk lustrumconcert met zeemanskoor de Iesselbrassers. De band Splash uit Giesbeek zal een bijzonder onderdeel van het programma uitmaken. Het optreden vindt plaats in zaal het Hof van Giesbeek te Giesbeek.

Voor de vijfde keer kunnen de liefhebbers zich verheugen op een gezamenlijk optreden van De Iesselbrassers en de Isseltaler Musikanten. Wat in het najaar van 2009 begon als een experiment heeft zich inmiddels bewezen als een uniek hoogtepunt van de vriendschap tussen twee verschillende muziekstijlen en gezelschappen. 
Een van de initiatoren van het concert is Jan Balduk uit Giesbeek. Jan: “Wij zijn verheugd dat wij in samenwerking met het Hof van Giesbeek ons eerste lustrum kunnen vieren. Het concert in deze vorm blijkt enorm in de smaak te vallen, door de afwisseling in het programma is de avond aantrekkelijk voor een breed publiek, zeker nu met de toevoeging van Splash Band”.
Het Zeemanskoor De Iesselbrassers zal diverse shantynummers (zeemansliederen) en andere meezingers ten gehore brengen. De Isseltaler Musikanten brengen hun vertrouwde programma van stemmige walsen, vlotte polka’s en marsen in Egerländerstijl met veel schwung, perfectie en humor. 
sjsewws1j82yrjzjh5ie1xail
Speciaal in het programma is een optreden van de band Splash uit Giesbeek. De leden van deze band zijn zowel jong als getalenteerd. Hoewel het gezelschap pas dit jaar bij elkaar is gekomen, heeft het in de regio al een aantal succesvolle optredens achter de rug. 
Het concert is op zaterdag 19 oktober in zaal Hof van Giesbeek, Kerkstraat 55 te Giesbeek en begint begint om 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur. De entree bedraagt € 8,00 euro, kaarten zijn aan de zaal verkrijgbaar, maar kunnen ook telefonisch gereserveerd worden via (0313) 840519. Bestellen via de e-Ticketservice op www.isseltalermusikanten.nl is eveneens mogelijk.

Op de hoogte
blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik
HIER en druk op
“Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via
@HetRhedenNieuws

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de
nieuwsbrief.

pjuhny6q66yydpiv0438ccp81
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen