Start nieuw seizoen Huismuziek Arnhem

Foto:

ARNHEM – Huismuziek Arnhem is een kleinschalige vereniging van – en voor amateur musici. Op 28 september begint het nieuwe seizoen met een startbijeenkomst.

De leden bespelen een instrument, hebben een aantal jaren les gehad en kunnen zelfstandig een muziekstuk instuderen. Huismuziek Arnhem e.o. richt zich onder leiding van deskundige dirigenten op het samen muziek maken. Momenteel zijn er vier groepen, bestaande uit 10 – 14 leden. Zij spelen 12 keer samen in de periode van september tot en met april, onder leiding ven een vaste dirigent.
Daarnaast worden eenmalige evenementen georganiseerd, die niet alleen voor eigen leden zijn, maar ook voor mensen van buiten de vereniging. Huismuziek Arnhem biedt amateur musici de mogelijkheid om samen te spelen, door onder andere lid te worden en zich aan te melden voor één van onze ensembles. 
Het is ook mogelijk alleen lid te worden en zo gratis of met korting mee te spelen op de gezamenlijke bijeenkomsten, of om zich vrijblijvend op de mailinglist te laten zetten en zo informatie te ontvangen over de eenmalige evenementen.
Op 28 september is de startbijeenkomst. Heeft u belangstelling of wilt u meer informatie, stuur dan een mail naar: [email protected] of klik HIER voor de website. 

Op de hoogte
blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik
HIER en druk op
“Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via
@HetRhedenNieuws

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de
nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen