Informatiebijeenkomst over borstvoeding voor aanstaande ouders

Borstvoeding is een natuurlijk vervolg op zwangerschap en bevalling en moedermelk is de beste start voor elke baby. Borstvoeding kun je zo lang blijven geven als jezelf en je baby dit fijn vinden. Goede voorbereiding is altijd goed als je met iets nieuws begint. Dit geldt ook voor borstvoeding geven. Informatie en kennis vooraf kan je zelfvertrouwen en zelfredzaamheid versterken.Wil je meer weten over het geven van borstvoeding? Twijfel je nog of zelf voeden ook bij jouw past? Dan is de informatiebijeenkomst voor aanstaande ouders iets voor jou.Tijdens de bijeenkomst krijg je o.a. informatie over het drinken, slapen, huilen en knuffelen van de baby in de eerste maanden, samenstelling en eigenschappen van moedermelk, functioneren van de borsten, ontspannen en wennen aan het ouderschap, de rol van de partner, begeleiding bij een goede start in de kraamweek, voorkomen van problemen; herkennen en oplossen, ondersteuning in en na de kraamperiode, combineren van borstvoeding en een baan. De bijeenkomst wordt gepresenteerd door een lactatiekundige en een verloskundige met hulp van dia’s en filmfragmenten. Er is ook gelegenheid om vragen te stellen tijdens of na de presentatie.Datum en locatieDe bijeenkomst wordt gegeven op dinsdag 12 maart 2013 van 19.30 – 21.30 uur in Ziekenhuis Rijnstate aan de Wagnerlaan 55 te Arnhem.De kosten zijn € 7,50 per zwangere. Dit is inclusief koffie/thee en een boekje over borstvoeding. Een aantal kraamzorginstellingen vergoedt de kosten. Je bent vrij om een introducé (partner/begleiding) mee te nemen.Inschrijven kan telefonisch op telefoonnummer (088) 005 6926 (Rijnstate, secretariaat afdeling Verloskunde) of via het inschrijfformulier op de website www.rijnstate.nl (wetenschap/symposia en congressen) De inschrijfdatum sluit 26 februari.

Borstvoeding is een natuurlijk vervolg op zwangerschap en bevalling en moedermelk is de beste start voor elke baby. Borstvoeding kun je zo lang blijven geven als jezelf en je baby dit fijn vinden. Goede voorbereiding is altijd goed als je met iets nieuws begint. Dit geldt ook voor borstvoeding geven. Informatie en kennis vooraf kan je zelfvertrouwen en zelfredzaamheid versterken.
Wil je meer weten over het geven van borstvoeding? Twijfel je nog of zelf voeden ook bij jouw past? Dan is de informatiebijeenkomst voor aanstaande ouders iets voor jou.
Tijdens de bijeenkomst krijg je o.a. informatie over het drinken, slapen, huilen en knuffelen van de baby in de eerste maanden, samenstelling en eigenschappen van moedermelk, functioneren van de borsten, ontspannen en wennen aan het ouderschap, de rol van de partner, begeleiding bij een goede start in de kraamweek, voorkomen van problemen; herkennen en oplossen, ondersteuning in en na de kraamperiode, combineren van borstvoeding en een baan. De bijeenkomst wordt gepresenteerd door een lactatiekundige en een verloskundige met hulp van dia’s en filmfragmenten. Er is ook gelegenheid om vragen te stellen tijdens of na de presentatie.
Datum en locatie
De bijeenkomst wordt gegeven op dinsdag 12 maart 2013 van 19.30 – 21.30 uur in Ziekenhuis Rijnstate aan de Wagnerlaan 55 te Arnhem.
De kosten zijn € 7,50 per zwangere. Dit is inclusief koffie/thee en een boekje over borstvoeding. Een aantal kraamzorginstellingen vergoedt de kosten. Je bent vrij om een introducé (partner/begleiding) mee te nemen.
Inschrijven kan telefonisch op telefoonnummer (088) 005 6926 (Rijnstate, secretariaat afdeling Verloskunde) of via het inschrijfformulier op de website www.rijnstate.nl (wetenschap/symposia en congressen) De inschrijfdatum sluit 26 februari.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen