Kerstmis in het licht van het Universeel Soefisme

Foto: vrijzinnigen-velp

VELP – Op zondag 14 december 2014, 10.30 uur (tot circa 12.00 uur) wordt door Willem van der Vliet aan de Dr. Fabiusstraat 12, te Velp een lezing gehouden over Kerstmis in het licht van het Universeel Soefisme.

Het universeel soefisme is een spirituele levenshouding die ons kan helpen vrijer te staan tegenover onze beperkingen en ons ware wezen te ontdekken. Deze eigentijdse vorm van soefisme is universeel omdat het de mystieke kern van alle wereldreligies eert als inspiratiebron. De lezing is georganiseerd door De Sprang, het culturele onderdeel van de vereniging: “Vrijzinnigen Velp”. Voor meer informatie zie: www.vrijzinnigenvelp.nl
Willem van der Vliet zal spreken over de (weder)geboorte in het Licht, gezien vanuit de Soefi mystiek. Kerstmis is een belangrijk christelijk feest, maar ook voor niet christenen, religieus of niet, kan Kerstmis een ander licht laten schijnen op het leven van alledag en vooral op de relatie met de medemens. 
De lezing wordt muzikaal omlijst door Diana de Vries (harp) en Michaela Hollmanova (viool). 
Kosten € 8,00 p.p. incl. koffie of thee, leden en begunstigers Vrijzinnigen Velp gratis. De Sprang is het culturele onderdeel van de vereniging: “Vrijzinnigen Velp”. 
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen