Wie gaat u nomineren voor de sportverkiezingen?

GEMEENTE RHEDEN – Ook dit jaar gaat de gemeente op zoek naar de meest bijzondere, speciale en inspirerende sportprestaties- en verhalen van het jaar.  

Op maandag 5 januari, tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente zullen de winnaars bekend worden gemaakt. U kunt sporters en sportteams voordragen voor de verkiezing.
Sporter(s) aanmelden
Kent u een sporter of sportteam die het verdient om in de spotlights gezet te worden vanwege een bijzondere prestatie, sportieve ontwikkeling of inspirerend verhaal, draag deze sporter(s) dan voor door het voordrachtformulier (zie ook de link onderin dit bericht) in te vullen en te mailen naar [email protected]. U kunt het formulier ook per post verzenden naar het op het formulier vermelde adres. 
Voordragen is mogelijk tot 1 december 2014.
Categorieën
U kunt sporters voordragen voor de volgende categorieën:
1. Sporter van het jaar 2014 
2. Sportteam van het jaar 2014
3. Sporttalent(en) van het jaar 2014
4. Aangepast sporter van het jaar 2014
Bij deze categorieën kiest een jury drie genomineerden en kiest zij uit deze drie de winnaar. Houd de facebookpagina van Sportbedrijf Rheden (www.facebook.com/sportbedrijfrheden), en kranten goed in de gaten. De genomineerden worden namelijk half december daar bekend gemaakt. De genomineerden worden ook persoonlijk op de hoogte gebracht. De winnaar wordt tijdens de nieuwjaarsreceptie bekend gemaakt.
Publieksprijs
Naast de hierboven genoemde categorieën, wordt er dit jaar nog een prijs vergeven: de PUBLIEKSPRIJS. Alle voordrachten die binnenkomen zijn automatisch genomineerd voor deze publieksprijs. Als inwoners van de gemeente (‘het publiek’) krijgt u vervolgens, net als de jury, de kans om de volgens u meest bijzondere sportprestatie of het meest inspirerende sportverhaal van 2014 te kiezen door een stem uit te brengen op deze sporter of dit sportteam. De sporter of sportteam met de meeste stemmen wint de publieksprijs.
Wanneer een voordracht binnenkomt bij de organisatie, wordt deze voordracht z.s.m. op de facebookpagina van Sportbedrijf Rheden geplaatst. De inwoners van de gemeente (ook u) kunnen vanaf dat moment het verhaal van de sporter of het sportteam lezen. Vervolgens kunt u t/m zondag 21 december uw stem uitbrengen door een persoonlijk bericht te sturen naar de facebookpagina van Sportbedrijf Rheden: www.facebook.com/sportbedrijfrheden. In het document ‘Criteria en Reglement Sportverkiezing 2014’ (Klik HIER) en op de facebookpagina staat dit nogmaals stap voor stap uitgelegd.  
Let op! Hoe eerder een vereniging een sporter of team voordraagt, hoe eerder het verhaal op facebook verschijnt en des te langer de sporter of het sportteam de tijd heeft om stemmen te winnen.
Voor vragen
Combinatie Functionaris Sport en Integratie  |  Sportbedrijf Rheden  
Gemeente Rheden | Gruttostraat 14 | 6883 CN Velp
Postbus 19 | 6880 AA Velp
T: (026) 49 76 556 
(Foto: laat uw stem horen!)
Links:
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden