Bijzondere theater wandeling in de Kerkstraat te Velp

VELP – donderdag avond was de eerste avond van theater aan huis. Een wandeling door de Kerkstraat bracht de bezoekers bij 5 verschillende theaterstukken op 5 verschillende locaties van ieder 15 minuten.

Het aanbod was divers, het ene moment stond men in het schipperskind internaat waarbij de voordracht geleid werd middels papierenbootjes, het ander moment liep de groep in stilte door een woonhuis waarbij het inschenken van een glas water het meeste geluid maakte.
In de Oude Jan werd een humoristisch en actueel toneelspel gebracht met muziek terwijl tussen de bouwmaterialen in de opslag van Bumé een man in rust in de boeken dook. Kortom een wandeling met vele verrassingen in een bijzondere setting en sfeer.
Rheden.nieuws.nl liep de wandeling mee maar heeft bewust gewacht met publiceren omdat zondagmiddag de laatste gelegenheid was om deze theaterronde mee te beleven.
Alle wandelingen waren uitverkocht en de organisatoren, Walter Jansen (boekhandel Jansen & de Feijter) en Stef de Wit (dit jaar afgetreden als voorzitter RiQQ) kijken terug op een geslaagde activiteit. Mogelijk gaat deze theater wandeling een vervolg krijgen, mis het niet! 
Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.
Kijk voor een eerdere publicatie op:
2014-11-13-theater-aan-huis-007
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
gallery
37384
VELP – donderdag avond was de eerste avond van theater aan huis. Een wandeling door
https://rheden.nieuws.nl/geen-categorie/37384/bijzondere-theater-wandeling-in-de-kerkstraat-te-velp/
2014-11-16T19:47:42+00:00
https://rheden.nieuws.nl/media/sites/280/2014/11/wtua0t8yzwjlm75k2vlww4bfj-2014-11-13-theater-aan-huis-029.jpg
Geen categorie