Nieuwe Prinsenpaar Prins Pascal en Prinses Sabine bij de Leute Bröyers.

VELP – Afgelopen zaterdagavond 15 november werd ook bij de Leute Bröyers het nieuwe Prinsenpaar bekend gemaakt voor het carnavalsseizoen 2014-2015. 

Het was een drukte van belang, er was zelfs een bevriende carnavalsvereniging uit Limburg aanwezig. Er werd afscheid genomen van Prins Stijn en Prinses Chantal die er voor hebben gezorgd dat iedereen een fantastisch carnavals-seizoen heeft gehad. 
Om 21.41 uur was het dan zo ver twee grote kisten werden naar binnen gereden en na een aantal rondjes en de nodige muziek werden de kisten open gemaakt en kwam het nieuwe Prinsenpaar naar buiten. 
txhqxag4pswaxlktoagqk2og3
Zij werden officieel geïnstalleerd door Theo Abbenhuis van de Leute Bröyers en werd de staf over gedragen aan de nieuwe Prins Pascal de 1e en de medaille aan Prinses Sabine die het stokje overnemen voor dit carnavalsjaar. De bevriende carnavalsvereniging uit Limburg deelde aan alle leden van de Leute Bröyers een medaille uit als teken van vriendschap en de jaren van goede samenwerking.
Na het officiële gedeelte barstte het carnavals geweld pas echt los in de  kantine van de voetbalvereniging SC Veluwezoom op De Pinkenberg in Velp. Bijgestaan door de geweldige carnavalsmuziek van de twee mans band SoWieSo.
Het was weer een ouderwetse Bröyers-avond, er werd gedanst, gehost of polonaise gelopen iedereen had plezier, er was volop gezelligheid, drank en warme hapjes waren in overvloed aanwezig.
De avond werd in de vroege uurtjes afgesloten, het was weer een groot succes! Een mooi begin dus!!
Klik op de bovenste foto voor een uitgebreid fotoverslag.

o57phg538258gbzup1tbs8ovr
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen