Rheden Samen voor de Voedselbank!

Foto:

RHEDEN – De feestdagen komen er weer aan, voor velen een tijd van gezelligheid en lekker eten en drinken. Maar helaas is dit niet voor een ieder van ons het geval, voor velen is het een periode die minder zonnig is. 

Zij vragen zich af hoe komen we de tijd door en wat hebben we op ons bordje, triest maar helaas waar! Daarom zijn wij gevraagd om de actie van Omroep Gelderland “Samen voor de voedselbank!” te ondersteunen.
En dat doen we graag!
Afgelopen augustus tijdens ‘Zomer in Gelderland’ heeft Rheden laten zien tot veel in staat te zijn. Daarom vragen wij u om deze actie te ondersteunen. 
En hoe kunt u dit doen? 
We hebben de verenigingen uitgenodigd om houdbare spullen in te zamelen bij de leden en dan aan ons te overhandigen. Bent u niet aan een vereniging verbonden dan kunt u de spullen rechtstreeks bij ons inleveren.
Wanneer?
Daarvoor kunt u elke dinsdagavond van 18.00 tot 19.30 uur en elke zaterdagmiddag van 14.00 tot 15.30 uur, tussen 25 november en 16 december, terecht in het Dorpshuis. 
Wij zorgen ervoor dat het bij Omroep Gelderland komt!
Van 8 tot en met 19 december doorkruist  Angelique Krüger met haar team de provincie om de actie te ondersteunen.
Kijk hier voor een lijst met producten die gezocht worden:
Laat Rheden zich weer van haar beste kant zien? We rekenen op jullie!!!
Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met coördinator Anne Bruger op [email protected] of telefonisch: 0654 – 292 342
Het team van Rheden Samen voor de Voedselbank:
Kyra Meeuwissen, Heleen Enklaar, Baukje van Dijk, Ron Vermeulen en Anne Bruger.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen