€1650,– voor KWF Kankerbestrijding na Benefietdiner bij La Rana, ROC A12 

VELP – Dinsdag 11 november was er een benefietdiner in de Aula van het ROC A12 aan de Gruttostraat in Velp. Maar liefst 111 mensen hadden een plaats gereserveerd om te kunnen genieten van een heerlijk en gezellig 3-gangen diner. Het goede doel was dit jaar KWF Kankerbestrijding.

Leerlingen Christian Ta (eind verantwoordelijke en hoofd horeca (hospitality) en Eric Dotinga (hoofd keuken) hadden op eigen initiatief samen met drie eerstejaars en twintig tweedejaars leerlingen een benefietdiner georganiseerd, voor KWF Kankerbestrijding. De 7 koks waren druk in de weer in de keuken waarna de serveersters en obers het eten uitserveerden aan de gasten. Zij verzorgden ook de drankjes bij de gasten.
 
De aula van het ROC 12 was voor deze gelegenheid omgetoverd tot een waar restaurant. Alle gasten werden ontvangen met een glas champagne of pro secco, waarna zij naar hun tafel werden begeleid door één van de kelners.
t56h0iigz4i35klmmvhdv5shn
Voordat het eten werd geserveerd, was er gelegenheid om loten te kopen voor een telefoon “bingo” loterij. De loten kosten € 1,00 en dit ging ook naar het KWF. Zo was het ook met de opbrengst van de veiling van spullen die door sponsoren en winkeliers geschonken waren, deze werden per opbod verkocht aan de hoogste bieder.
Sauter Wijnen een Slijterij en Wijnhandel uit Velp, verkocht flessen wijn van €5,00 per stuk ook hiervan ging €1,– naar het KWF. Deze wijn werd ook bij het diner geschonken en was bij de prijs van het eten inbegrepen.
ulobn7dtyghapf2uhm8bpb6u9
Het eten was heerlijk en de bediening was prima.
Organisator Christian Ta bedankte ook de vele sponsoren die deze avond mede  mogelijk hadden gemaakt. Ook de ROC A12 werd bedankt voor het beschikbaar stellen van de aula en de keuken voor deze avond.
wzh0syjfm8g8bz11z7vny7y3n
Coördinator Wilma de Boer van het KWF Velp-Rozendaal nam na afloop de cheque van €1650,00 in ontvangst en bedankte alle aanwezigen voor hun bijdrage. Er klonk een geweldig applaus voor alle leerlingen en voor hun geweldige inzet op deze mooie en zéér geslaagde avond. 
Het KWF dat dit jaar 65 jaar bestaat is nog op zoek naar collectanten ,naast de 17 collectanten in Rozendaal en 50 in Velp. Er zijn altijd mensen welkom zodat ze de wijken zo klein mogelijk kunnen houden. Meer info:
http://www.kwf.nl
.
Wist U dat bij het La Rana Leerrestaurant normaal ook kunt lunchen en dineren op dinsdag en donderdag? Het menu kunt U vinden op www.a12.nl/larana, het adres is gruttostraat 10, Velp, telefoon 06-54398875.
Klik op de bovenste foto voor meer foto’s!
yru3xl4zzcvw01nsbnh6kf6im
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen