Het Colofon, Boekhandel in oprichting officieel geopend

ARNHEM – Het Colofon is groot, veel, fantasierijk en inspiratievol, zo ook de opening, eigenaar Walter Jansen kwam de boekhandel binnen in een oude legerjeep en verwelkomde alle gasten op humoristische wijze. 

Hij werd later toe gesproken door Laurentiene Engelberts-Bol, van de Koninklijke Boekverkopersbond en door wethouder van economische zaken en onderwijs in Arnhem, Hans Giesing. Beiden spraken vol lof over het initiatief en de moedige inzet van Walter Jansen en het team, om zo’n enorme boekhandel op dit moment te beginnen.
gnmqle0vnoz95iwc02wbz2o0b
th2ty1mll2edqyh1q60l6pimy
Walter Jansen, zijn vrouw Anneke de Feijter, Bertram Borkes (bedrijfsleider) en het hele team van medewerkers straalden van trots en hebben er echt zin in. 
Het colofon is geen gewone boekwinkel, buiten dat u er nieuwe, en oude boeken kunt kopen kunt u er ook terecht voor een hapje en een drankje, u kunt plaats nemen in de vele zitjes die er in de zaak staan of een duik nemen in de reservaat waarin boeken liggen voor €1,- . ”Alles is te koop, behalve het personeel” aldus Walter Jansen.
Het Colofon kunt u vinden in de Bakkerstraat in Arnhem en wordt mede mogelijk gemaakt door crowdfunding. U kunt hierover meer informatie vinden op
http://www.hetcolofon.nl
.
Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.
iarwtyya64l5bnzcq29xfe3d8
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen