Weifelende Cane zoekt een Wakkere Coach

VELP – Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. 
Deze week is dat Weifelende Cane
Cane is een kruising Cane Corso van bijna 2. Hij is als zwerver bij ons binnen gekomen. Hij is wat onzeker en kan snel onder de indruk zijn van nieuwe en/of onverwachte dingen. Cane heeft veel aandacht nodig en zal veel tijd nodig hebben om te wennen en te leren. Hij zal het beste tot zijn recht komen in een rustige omgeving met een ervaren baas.
Diernummer:  20995
Kijk voor alle kenmerken op:
dgjyh661iz2zi2zghloir013p
Heeft u interesse? Geeft u Cane een tweede kans? 
Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur. 
qq96w1mjw90kgcus9mnil57xh
Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: www.dierentehuisarnhem.nl  
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
u5lnfowhgg3t03sat8v84gnil
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen