Open Dag IPKW trekt 15.000 bezoekers 

ARNHEM – De Open Dag en Techniekdag die zaterdagmiddag werden gehouden op Industriepark Kleefse Waard (IPKW) in Arnhem is een enorm succes geworden. 

Maar liefst 15.000 mensen bezochten het industrieterrein, waarmee er de hele dag door rijen stonden bij de verschillende activiteiten.
Met meer dan 100 doe-activiteiten en vrijwel alle bedrijven van IPKW die hun deuren openzetten en met spectaculaire shows van flyboard teams en het brandweertrainingscentrum viel er genoeg te beleven voor jong en oud. Bovendien konden de aanwezigen op diverse manieren kennismaken met innovatieve en duurzame oplossingen, bijvoorbeeld door een testrit te maken in een elektrische auto of door mee te bouwen aan het mini-winmolenpark op IPKW.
jq13sj3yakxj3mw8cxhnov4zm
“Alleen maar blije mensen” 
Wethouder Hans Giesing sprak namens de Gemeente Arnhem bij het openingswoord enthousiast over de samenwerking tussen het park en de Techniekdag Arnhem. “Ik zie alleen maar blije mensen vandaag. Zo zie je maar weer hoe leuk techniek kan zijn.”
Het doel van deze dag was enerzijds om kinderen kennis te laten maken met techniek en ze enthousiast te maken voor bètaopleidingen. Anderzijds was de Open Dag bedoeld om de beeldvorming vanuit de regio beter aan te laten sluiten bij de kwaliteit en bij het duurzame en innovatieve karakter van IPKW.
De prijs voor Beste Nieuwe Bedrijventerrein van Nederland, die IPKW twee dagen eerder kreeg, was al een bevestiging dat de ontwikkelingen van de afgelopen jaren niet onopgemerkt blijven. “Het feit dat zoveel mensen uit de regio Arnhem met zoveel enthousiasme vandaag op IPKW zijn geweest en de innovatie en techniek hier hebben beleefd, is de grootste prijs die we kunnen krijgen”, aldus Kevin Rijke namens IPKW.
Kijk voor een eerdere publicatie over het IPKW op:
fh84qgq8u722v3u1mr0smng79
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen