IPKW wint New Kid-award beste bedrijventerrein

Foto:

Op het Nationaal Bedrijventerrein Congres van 9 oktober heeft Industriepark Kleefse Waard (IPKW) uit Arnhem de New kid on the block-award gewonnen, een prijs voor aanstormend talent.

De jury roemde de transformatie van oude industrie naar nieuwe technologische ontwikkeling. Ook het feit dat het innovatieve cleantech park handen en voeten geeft aan duurzaamheid maakte het verschil.

De jury beoordeelde een shortlist van 23 bedrijventerreinen en kwam na dit proces uit bij zes genomineerden, die op het kantoor van de Bedrijventerrein-redactie hun terrein presenteerden. Op 9 oktober in de Markthal in Barneveld werden de twee winnaars bekendgemaakt: IPKW en het Amsterdamse Westpoort, die de Award Beste Bedrijventerrein van Nederland ontving.
Naast IPKW waren Bouw & Infrapark in Harderwijk en de Novio Tech Campus in Nijmegen genomineerd voor de award New kid on the block.
Gulden Feniks
Eerder dit jaar sleepte IPKW al een nominatie in de wacht voor de NRP Gulden Feniks, dé prijs ter bevordering van en inspiratie voor duurzaam gebruik van de bestaande omgeving. Deze prijs van het Nationaal Renovatie Platform (NRP) wordt gezien als de Oscar onder de prijzen voor gebiedsontwikkeling.
Over Award Beste Bedrijventerrein
De Award Beste Bedrijventerrein is al jaren een instituut binnen bedrijventerreinenland. C-mill in Heerlen, ABC Westland en Kennispark Twente zijn recente winnaars van de felbegeerde prijs. De jury bestaat uit de volgende onderzoekers en ondernemers: Saskia Beer (Glamourmanifest), Kjell-Erik Bugge (Saxion), Radboud Engbersen (Platform31), Mike Verkouter (Kennispark Twente), Walter Ising (Kadans Vastgoed), Wim Schaefer (Technische Universiteit Eindhoven) en Geerd Simonis (C’Magne BV).
ipkw-kevin-rijke-van-ipkw-met-de-award
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen