Praktijk Suurenbroek & van Douveren introduceert De Motivatiemeter©

Foto:

VELP – ‘Waarom doe ik dit ook alweer?’ Dat vraagt ieder mens zich op een dag af. Vooral tijdens het  aanleren van een nieuwe, gezonde gewoonte. Veranderen vraagt nu eenmaal doorzettingsvermogen. 

Wij merken dat het beter gaat als mensen hun motivatie voor ogen houden. Daarom ontwikkelden wij de Motivatiemeter©. Aldus Betty Suurenbroek, van Praktijk Suurenbroek & van Douveren. 
De Motivatiemeter© wordt op 11 oktober geïntroduceerd tijdens de informatiemarkt ‘In balans’ van Gezondheidscentrum Velp aan de Rozendaalselaan in Velp. Mensen kunnen de Motivatiemeter invullen en benutten als hulpmiddel bij een gezonde levensstijl.
In beweging brengen
Motivatie komt van movere, in beweging brengen. Motivatie is de sterkste drijfveer bij veranderingen. Met de Motivatiemeter© een nieuwe door praktijk Suurenbroek & van Douveren ontwikkelde test, krijgen mensen meer zicht op hun persoonlijke drijfveren. Dat helpt om gezonde veranderingen aan te brengen in uw leven. 
Gemotiveerd van kunnen naar gaan bewegen
Natuurlijk betrekken de fysio- en manueel therapeuten van Suurenbroek & van Douveren de Motivatiemeter© desgewenst bij behandelingen en oefenprogramma’s. Praktijk Suurenbroek & van Douveren biedt op twee locaties in Velp en aan huis manuele therapie, fysiotherapie en beweegadvies.  
Kijk voor meer informatie over De Motivatiemeter© op:  www.fysiotherapeuten-velp.nl
Kijk voor een eerdere publicatie over de informatiemarkt op:
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen