Oliebollenactie March & Showband Rheden

RHEDEN – Ook dit jaar zal de March & Showband Rheden weer heerlijke oliebollen en appelbeignets bakken. Het clubgebouw ‘de Muziekhal’  zal weer worden omgebouwd tot bakkerij, waarin de productie van de oliebollen geheel in eigen hand ligt. 

Op maandag 29 december wordt er gestart met het bakproces. De leden zullen op dinsdag 30 december vanaf 10:00 uur langs de deuren gaan om de overheerlijke oliebollen te verkopen. Ook staan de kramen tegenover de DEKA-markt in Rheden en het Amaliaplein in de Steeg er weer. Op woensdag 31 december verkopen wij in deze kramen ook weer oliebollen.   
Wilt u verzekerd zijn de heerlijke March & Showband oliebollen en/of appelbeignets?  Plaats dan uw bestelling via het telefoonnummer 026-4953659 en dan bezorgen wij uw bestelling bij u thuis op dinsdag 30 december. Oliebollen kosten € 2,50 per 5 stuks, appelbeignets kosten € 1,00 per stuk.
qa1rkhg7m7leu05makskgxrbz
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen