Ojee, PAPAdag; hilarische klucht bij Theater RhederArt

DIEREN – Wil je een avondje zorgeloos lachen? Kom dan naar de voorstelling ‘Ojee, PAPAdag’  van Onno Innemee op zaterdag 10 januari om 20:00 uur bij Theater RhederArt in Dieren (locatie Theothorne).

‘Ojee, PAPAdag!’ gaat over een vader in de huidige hectische tijd, een papa, een man die ook zijn vrouwelijke kant heeft ontdekt, een moederfiguur met beperkingen. Een dag uit het leven van deze man. Een rustig dagje, waar de ontwikkelingen zich opstapelen en ontaarden in een komische chaos.
 
‘Ojee, PAPAdag!’ is de naam van deze eigentijdse klucht, waarin Onno alle verschillende typetjes voor zijn rekening neemt. Hij rent zich rot, wringt zichzelf in teveel bochten en loopt regelmatig tegen een muur. Dit alles tot grote hilariteit van het publiek. De ultieme klucht, een klucht in een klucht, de klucht der cabaretkluchten. Het verrassende decor is zijn enige medespeler. Zowel de Volkskrant als de Telegraaf zijn enthousiast over deze voorstelling.
Kijk op www.rhederart.nl voor meer info en reserveringen.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen