Wolf gesignaleerd in Rheden

RHEDEN – Margareth Beernink is zeer stellig, ze heeft afgelopen nacht een wolf gesignaleerd in de weide aan de Arnhemsestraatweg nabij het Pannenkoekenhuis Strijland, te Rheden.

Na een nachtelijk telefoongesprek met een vriendin hoorde ze gerommel voor het huis waar de vuilcontainer staat. Ze probeerde het geluid te plaatsen en keek door het raam naar buiten en zag een voor haar onbekend beest op een drafje richting de weide ten westen van het pannenkoekenhuis Strijland gaan.

Margareth Deernink:
“Dit is een beest wat ik niet thuis kan brengen, geen vos, geen husky geen enkel ander hondenras wat ik ken…” ook blijft ze wachten op iemand die zijn hond uitlaat, echter die verschijnt niet, ondertussen is de wolf langs de heg richting het bezoekerscentrum verdwenen.

Er blijkt aan de grijze container gekrabd te zijn, Margareth Deernink is zeer benieuwd naar eventuele andere mensen die het beest gezien hebben.

Diverse instanties geven aan dat het mogelijk kan zijn dat er wolven in Rheden zijn, ook vanwege de diverse signaleringen in de grensstreek en de buurt van Rheden. Helaas zijn er tot nu toe geen andere meldingen bekend die de waarneming van margareth Beernink bevestigen. bevestigen.

Witte wolf

Dit is een foto van de wolf, zoals Margareth Deernink deze gezien heeft.

Volgens onbevestigde berichten is er in de grensstreek ook al melding gemaakt van wolven die gesignaleerd werden.

Kijk voor meer informatie op: http://www.wolveninnederland.nl/

Wolf1

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen