Na Repair Café Dieren nu ook Repair Café Velp! Informatieavond 31 maart!

Foto: www.repaircafe.nl

VELP – Het Repair Café in Dieren is nu al een groot succes te noemen, ook in Velp zijn er plannen om in september een Repair Café op te gaan starten. Hiervoor zijn de voorbereidingen in volle gang en is er een starterspakket aangevraagd bij de landelijke stichting van het Repair Café.

Voor het Repair Café in Buurthuis De Poort worden vrijwilligers gezocht die handig zijn in het repareren van klein huishoudelijk materiaal, zoals bijvoorbeeld een koffiezetapparaat, een mixer of broodrooster. Maar ook mensen die handig zijn met een naaimachine en/of naald & draad om bijvoorbeeld een broek in te korten, een losse zoom vast te zetten of een knoopsgat te verkleinen.

Geef spullen een tweede leven gooi ze niet weg!
Vaak is een kleine reparatie al voldoende om een apparaat een tweede leven te geven. U hoeft geen vakman of expert te zijn om u aan te melden. Bent u handig of nieuwsgierig genoeg om een apparaat open te draaien en te onderzoeken wat er gaande is kom dan naar de informatieavond.

Tijdens deze avond wordt er uitleg gegeven wat het Repair Café in Velp in gaat houden en worden er vrijwilligers geworven. Enkele ‘handige’ mensen hebben zich reeds aangemeld maar meer helpende handen zijn zeer welkom.

Informatie en aanmelden
Locatie: De Poort, Van Heeckerenstraat, Velp datum: 31 maart 2015, tijd: inloop vanaf 19.00, start om 19.30 uur tot ongeveer 21.00 uur.

Kijk het onderstaande fimpje voor meer informatie over het Repair Café!

Stichting Repair Café
Het concept Repair Café is ontstaan in Amsterdam, waar de Stichting Repair Café (zie www.repaircafe.nl) sinds 2010 op regelmatige basis repareerbijeenkomsten organiseert. Sinds januari 2011 biedt de stichting daarnaast ondersteuning aan lokale groepen in heel Nederland die zelf hun eigen Repair Café willen beginnen. De stichting ondersteunt ook het Repair Café in Dieren en vanaf september ook Velp.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen