Burgemeester neemt afscheid in kerstsfeer in Spankeren

Foto: Peter de Waard, rheden.nieuws.nl

SPANKEREN – Op zondag 10 december van 15.00 tot 17.00 uur kunnen inwoners van Spankeren afscheid nemen van burgemeester Petra van Wingerden-Boers. Dit gebeurt tijdens de jaarlijkse kerstmarkt die wordt gehouden rondom het Kerkplantsoen in Spankeren.

Om 15.00 uur wordt burgemeester Van Wingerden op bijzondere wijze opgehaald bij de Spankerense brug over het Apeldoorns Kanaal.

Programma

Vervolgens is er een officiële ontvangst op de kerstmarkt bij de muziektent op het Kerkplantsoen. Om 15.45 uur brengt Petra van Wingerden een bezoek aan de Dorpskerk waar een programma is samengesteld door scholieren, de hervormde gemeente Spankeren en verschillende verenigingen. Zij nemen op beeldende wijze afscheid van haar. Onder andere muziekvereniging Wilhelmina en het Dierens Mannenkoor zorgen voor de muzikale omlijsting

Kerstmarkt

De kerstmarkt wordt jaarlijks georganiseerd door de Toneelgroep Spankeren. Het Kerkplantsoen is evenals de afgelopen twee jaar omgetoverd tot een gezellige kerstmarkt die duurt van 13.00 tot 18.00 uur.

Afscheid per dorp

Op 1 januari 2018 stopt Petra van Wingerden-Boers als burgemeester van de gemeente Rheden. Zij wil graag afscheid nemen op een persoonlijke, ongedwongen manier die past bij elk dorp.

Afscheidsbijeenkomsten:

  • Spankeren zondag 10 december 15.00 -17.00 uur rondom de Petruskerk
  • Dieren zaterdag 16 december 15.00 – 17.00 uur in centrum Dieren bij Theothorne

Lees ook:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen