Maak kennis met burgemeester Carol van Eert tijdens de nieuwjaarsreceptie van gemeente Rheden

Foto: gemeente Beuningen

GEMEENTE RHEDEN – Donderdag 11 januari 2018 is in het gemeentehuis de nieuwjaarsreceptie van het college van burgemeester en wethouders. U kunt die avond ook kennismaken met de nieuwe burgemeester Carol van Eert. Koffie en thee staan klaar om 19.30 uur.

Terug- en vooruitblik

Om 20.00 uur blikt locoburgemeester Nicole Olland in haar toespraak terug op het voorbije jaar. Aansluitend kijkt burgemeester Carol van Eert vooruit naar het jaar 2018.

Proost op het nieuwe jaar

Het college van burgemeester en wethouders wil graag rond 20.45 uur met de aanwezigen proosten op het nieuwe jaar. Hierna is er gelegenheid om kennis te maken met de heer Carol van Eert. De middag voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie vindt de installatie plaats van de heer Van Eert als burgemeester van Rheden.

Aanmelden vóór 5 januari

Inwoners, ondernemers, verenigingen die aanwezig willen zijn op de nieuwjaarsreceptie, kunnen zich aanmelden bij het bestuurssecretariaat via [email protected]. Doe dit wel vóór 5 januari 2018. Aanmelden is nodig in verband met de beperkte ruimte in de raadzaal en de brandveiligheidseisen.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden