Gemeente Rheden werkt vanaf 2 september alleen nog op afspraak

Foto: rheden.nieuws.nl

GEMEENTE RHEDEN – Om inwoners beter en sneller te helpen werkt de gemeente Rheden vanaf 2 september alleen nog op afspraak. Met een afspraak is de wachttijd kort en is er direct contact met de juiste persoon.

Voor het ophalen van PMD-zakken en het afhalen van een eerder aangevraagd (reis)document of rijbewijs is geen afspraak nodig.

Inwoners kunnen steeds meer online regelen. Bijvoorbeeld het doorgeven van een verhuizing, het aanvragen van een uittreksel of het melden van een kapotte lantaarnpaal of losliggende stoeptegel.

Afspraak maken

Het maken van een afspraak voor bijvoorbeeld het aanvragen van een paspoort of rijbewijs kan op www.rheden.nl/afspraak of telefonisch via (026) 49 76 911. Er zijn 2 avondopenstellingen tot 19.00 uur; in De Steeg op dinsdag en in Dieren op donderdag.

Spoedaanvraag

Inwoners die met spoed een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs nodig hebben, kunnen bellen met (026) 49 76 911.

Sociaal Meldpunt

Ook het Sociaal Meldpunt werkt vanaf 2 september volledig op afspraak. Veel informatie over welzijn, zorg, wonen, werk en inkomen, opvoeden en opgroeien is te vinden op www.rheden.nl/smp. Hier staat ook veel informatie over hulp in de buurt, zoals maatschappelijk werk, mantelzorg en vrijwillige thuishulp.

Open Dag Bundel

Op zaterdag 31 augustus stond het feestelijk open huis van de vernieuwde Bundel in Dieren (Ericaplein 5) gepland. Deze wordt verplaatst naar zaterdag 7 september.

Informatie

Alle informatie over het maken van een afspraak en de openingstijden is te vinden op www.rheden.nl.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden