Echtpaar Westra-Kaatman van harte gefeliciteerd met jullie 65-jarige huwelijk!

Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN – Maandag 14 oktober 2019 is de dag dat de heer en mevrouw Westra-Kaatman 65 jaar getrouwd zijn. Om 15.15 uur ging burgemeester Carol van Eert op bezoek bij het echtpaar om hen te feliciteren.

De heer en mevrouw Westra hebben elkaar ontmoet tijdens een dansavond in Loenen bij Hans Vredenburg. Na hun huwelijk zijn zij gaan wonen in Rheden waar in 1955 hun dochter Ans is geboren en in 1961 hun dochter Helma. Sinds 1965 wonen ze in een huis die de heer Westra zelf gebouwd heeft in de avonduren.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Echtpaar Westra Kaatman 65 jaar getrouwd

De heer Westra heeft tot aan zijn pensioen in de bouw gewerkt als timmerman en later als uitvoerder. Mevrouw Westra werkte in de huishouding en na haar huwelijk werd zij huisvrouw en zorgde zij voor de dochters. De heer Westra was altijd sportief en nu nog. Vroeger zeilde hij wedstrijden en al jaren fietst hij op zijn racefiets of loopt hij door het bos. Daarnaast is hij vaak in zijn moestuin te vinden. Mevrouw Westra is ook nog steeds sportief. Ze zit op een gymclub en zwemt veel.

Allebei verkeren ze nog in een dusdanige goede gezondheid dat ze erg kunnen genieten. Elke week gaan ze samen een dagje uit en dan gezellig ergens lunchen.

De heer Henk Westra is geboren in Rheden op 26 december 1933 en mevrouw Annie Westra-Kaatman op 17 april 1935 in Hall.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Echtpaar Westra Kaatman 65 jaar getrouwd

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden