Intochten Sinterklaas 2019 dorpen gemeente Rheden  

Foto: rheden.nieuws.nl

GEMEENTE RHEDEN – Ook dit jaar verwelkomen de dorpen van de gemeente Rheden Sinterklaas. Burgemeester en wethouders ontvangen de goedheiligman en zijn gevolg op de volgende locaties.

Rheden: Zaterdag 16 november 2019

Het kinderfeest begint om 11.15 uur in het Partycentrum “Ons Huis” aan het Meester B. van Leeuwenplein, waar de clowns Max en Sjappie een speciale show zullen geven, gericht op kinderen tot en met 8 jaar. De toegang is gratis. Om 12.30 uur verwelkomt burgemeester Carol van Eert Sinterklaas bij de Muziektent aan de Veerweg. Daarna stapt de burgemeester samen met Sint Nicolaas in de koets en gaan de aanwezigen in een grote optocht naar het pleintje bij Het Wapen van Rheden. Kijk voor meer informatie ook op: https://rheden.nieuws.nl/evenementen/sinterklaasintocht-rheden-2019/.

Dieren: Zaterdag 23 november 2019

Om 13.00 uur verwelkomt wethouder Dorus Klomberg Sint Nicolaas bij de veerstoep, Aan ’t Veer in Dieren. Vanaf hier begint de rondrit die eindigt op het Callunaplein.

De Steeg: Zaterdag 23 november 2019

Om 13.30 uur verwelkomt wethouder Gea Hofstede Sinterklaas in het haventje aan de Oversteeg aan de IJssel. Aansluitend rijdt zij samen met de Sint in de koets naar dorpshuis het Parkhuis, Parkweg 5.

Velp: Zaterdag 23 november 2019

De intocht in Velp begint om 16.30 uur. Dan komt hij met zijn 40 pieten Velp binnen vanaf de Wilhelminastraat. Eerst naar de Overtuin en dan via de Emmastraat, de Hoofdstraat en de Oranjestraat naar het Oranjeplein. Om 17.30 uur zal de goedheiligman worden toegesproken en verwelkomt door de burgemeester bij het podium op het Oranjeplein.

Ellecom: Zaterdag 23 november 2019

De intocht van Sinterklaas in Ellecom is tussen 11.00 en 13.00 uur bij het Dorpsplein.

Laag Soeren: Zaterdag 23 november

In Laag-Soeren is er een Sinterklaasfeest in ’t Sprengenhus, Harderwijkerweg 25, Sinterklaas komt hier om 12.00 uur aan.

Spankeren: Zondag 1 december 2019

Om 14.00 uur verwelkomt wethouder Marc Budel Sint Nicolaas aan de Fietsbrug, Dorpsstraat in Spankeren. Hierna wandelen zij naar het Dorpshuis, Loohof 65.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Dossier: Sinterklaas
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden