Dierenmarkt en dierenbuffet op Dierendag in Dieren

DIEREN – Zaterdag 4 oktober werd door de Stichting Dieren met Dieren de Dierense Dierenmarkt op Dierendag georganiseerd, er waren diverse verenigingen op het gebied van dieren die zich presenteerden. 

Ook was er een dierenarts voor een “huisdieren-APK”, kon men een ritje maken op één van de paarden over de markt, of even knuffelen met een lammetje.
 
lttwo4jyjc61vlzvww8xkf8dl
Ook kon men op de foto met je eigen huisdier. Verder was er van tijd tot tijd een spectaculaire roofvogel en honden show. 
In zaal Theothorne was de film “Rio 2” te bekijken die om 14.00 uur begon. Kinderen konden zich ook laten schminken in een dieren print op de markt.
dysgnmdzqzadhjrtqxqjzbess
Dierenbuffet 
Als afsluiter was er het jaarlijkse dierenbuffet om 16.00 uur op het Ericaplein. Vele honden bezochten het buffet met hun baasjes, maar ook konijnen, cavia’s, en drie paarden genoten van het vele eten wat aangeboden werd op een prachtige aangeklede lange tafel.
 
De markt begon om 11.00 uur, en trok vele bezoekers, iedereen genoot tevens van het mooie warme weer tijdens het bezoek.
Klik op de bovenste foto voor een uitgebreid fotoverslag
pikasx8fh1pkl5lyjwtqm0ttp
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen