Plannen reconstructie Emmastraat Velp op tafel!

VELP – Afgelopen woensdagavond 1 oktober werden de plannen voor de reconstructie van de Emmastraat in Velp gepresenteerd. Gemeente Rheden had samen met de klankbordgroep in de Fredericusschool aan de Emmastraat, een inloopavond georganiseerd voor alle inwoners en omwonenden van de Emmastraat te Velp.

Alle klankbordleden, die de gemeente hebben bijgestaan bij het maken van de plannen, inclusief diverse verantwoordelijke mensen van gemeente Rheden waren aanwezig om tientallen belangstellenden te woord te staan en informatie te geven over de plannen.
Offerte stadium
Nu zullen aannemers de mogelijkheid krijgen om offertes bij de gemeente in te dienen voor het project wat naar verwachting in maart 2015 zal starten. Er zal niet alleen naar de aanbiedingsprijs worden gekeken maar vooral ook naar de manier waarop de aannemer het werk uit gaat voeren. 
Fasering werkzaamheden zeer belangrijk
De ondernemers in de straat verwachten er namelijk zo min mogelijk last van te ondervinden, dus is fasering van het werk en meedenken over bereikbaarheid een speerpunt bij de beoordeling van de aanbiedingen.
Reageren
Als u niet bij de inloopavond bent geweest, maar wilt u na het zien van het ontwerp nog wel reageren. Stuur dan voor 15 oktober een e-mail met uw reactie naar [email protected].
uvjeq491wcsf1hbr0nl80o4p7
n3oqky5nri0gyu5w160g05m6y
qyql3ku3fjof41pfefxgupf4j
mbperrx5ry79wz53a9cdi2uju
lewwv73izrb5crlzjnc1xait7
xy5kjvtpn5zcjq6yc5n8p9bvp
(Tekeningen:  Anacon Infra)
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen