Velps Kleinkoor zingt in De Oude Jan te Velp

VELP – Het was zaterdagavond 29 maart druk in de Oude Jan, een volle kerk met vele belangstellenden die kwamen luisteren naar het Velps Kleinkoor.

Het programma wat ten gehore werd gebracht heet: “Van dromen, drinken en Jan-Jan”, het koor bestaat in 2014 maar liefst 40 jaar, dit was een mooie gelegenheid voor een concert in de eveneens jubilerende Oude Jan die immers dit seizoen haar 10de concertserie organiseert. 
Klik op de bovenste foto voor een kort fotoverslag van het concert
De ‘Oude Jan’ is een Romaans kerkje uit de 12e eeuw waar elk seizoen 8 concerten worden georganiseerd. Allerlei verschillende stijlen en combinaties van instrumenten, stemmen en literatuur komen aan bod. Seizoen ’13 – ’14 is het tiende jaar dat er in de Oude Jan in Velp culturele activiteiten plaatsvinden. Voor dit jubileumjaar zijn musici uit de gemeente Rheden en nabije omgeving bereid gevonden om op te treden in de Oude Jan. De serie bestaat uit acht boeiende concerten, al dan niet in combinatie met literatuur.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
2014-03-29-kerkstraat-velps-kleinkoor-oude-jan-009
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen