Op zondag 28 mei organiseerde Cultuurbedrijf RIQQ het Fragmentenfestival

VELP – Het was mooi weer, wat is er dan leuker dan voor het eerst weer naar Openluchttheater de Pinkenberg te gaan. Op zondag 28 mei organiseerde Cultuurbedrijf RIQQ het Fragmentenfestival.

Het fragmentenfestival: Een uniek festival waar de amateurkunsten van gemeente Rheden zich presenteren.

Ondanks het hoge gehalte aan cultuur, muzikaliteit, theater en het mooie weer viel het aantal bezoekers tegen. Muziekverenigingen, bands, koren, theaterverenigingen en talentklassen uit de regio brachten tussen fragmenten uit hun repertoire. De toegang was gratis.

Amateurkunsten

De amateurkunsten hebben een belangrijke rol in het culturele leven van Rheden. Jong en oud spelen, zingen of dansen bij de talrijke verenigingen, bands en cursuscentra. De organisatie is trots op de Rhedense amateurkunst en willen graag dat dit, in al haar diversiteit, behouden blijft.

Fragmentenfestival 2017

Men genoot in de prachtige omgeving en liet zich verrassen door Wilhelmina Spankeren, Unisono, Rhedelijk Cultureel en de bands Local Heroes, Southern Delight, Funked Up Younsters, Rewinders. Singer songwriter Veerle den Hartog was ook van de partij en voor dans zag men de leerlingen van Studio 26. Toneel werdt gespeeld door de Rhederijckers en het Wijktheater Rheden.

Het Fragmentenfestival werd mede mogelijk gemaakt door het Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland.

klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen