Groenhorst Velp opende haar nieuwe deuren

VELP – Na zo’n twee jaar verbouwen en herinrichten werd woensdag 31 mei de nieuwe school van Groenhorst Velp officieel geopend.

De feestelijke opening begon om 15.00 uur met enkele toespraken. Jacolien Spijkerboer liet als directeur van Groenhorst Velp zien wat groen en creatief onderwijs vraagt van een schoolgebouw en welke keuzes Velp hierin heeft gemaakt.

Nico Wissing heeft ruim 30 jaar ervaring in tuin- en landschapsontwerpen. Hij vertelde onder andere over het belang van duurzame materialen, groen beheer, milieu, het gebruik van hardhout, en over verspilling van grondstoffen. Als oprichter en eigenaar van NL Greenlabel en GreenM2 wordt hij door velen gezien als groen visionair.

Burgemeester Petra van Wingerden-Boers verrichtte de officiële openingshandeling door een lint door te knippen waarna de bezoekers een rondleiding door de school konden maken.

In augustus verandert de naam Groenhorst Velp in: Aeres VMBO Velp, Aeres MBO Velp en Aeres Training Centre Velp. Kijk voor meer informatie op www.groenhorst.nl/groenhorst-scholen/velp.

Goed Groen Festival

Op 1 juni is er bij de nieuwe school een festival. Dit zal een jaarlijks terugkerend evenement gaan worden. Er is van alles te zien en te goed. Iedereen is welkom van 15.00 tot 21.00 uur.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen