WandelDrieDaagse Velpse verzorgingstehuizen weer een groot succes

VELP – Voor de derde keer werd de WandelDrieDaagse gehouden op maandag 29 mei, woensdag 31 mei en vrijdag 2 juni door de vier Velpse verzorgingstehuizen van Innoforte maar ook mensen van Buurthuis De Poort, ’t Prieel en de Serre liepen mee.

Het was weer een geweldig succes met maar liefs 170 deelnemers, begeleid door zo’n 160 verzorgers, vrijwilligers en 40 studenten van het ROC Velp.

De deelnemers startten op de maandag in de bloedhitte, de organisatie korte daarom de route iets in, en iedereen was natuurlijk goed voorbereid op de warmte. Er reed een scootmobiel mee met een plantenspuit met koel water en een vernevelaar. Natuurlijk had iedereen een flesje water bij zich en startte men niet op de heetste uren van de dag. Bij terugkomst was er een badje met verkoelend water om door heen te lopen en natuurlijk een fris drankje en ijsje.

Op de woensdag was de temperatuur aangenamer maar net als de donderdag was het prachtig weer, na een rondje vanaf ’t Jagthuis door het Villapark heen, werd iedereen bij terugkomst binnen gehaald met gladiolen en ontvingen een medaille als aandenken. Er speelde een draaiorgel om iedereen gezellig te ontvangen.

Natuurlijk kregen alle deelnemers ook een drankje en wat lekkers in de grote tuin van ’t Jagthuis. En kon er gezellig nagepraat worden en speelde het muziekduo “Van alles Wat” in de tuin.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen