Kampioenen bij Rheko C3 en A1

Foto: rhekoC3

RHEDEN – Rheko C3 kampioen. Het is een team waarvan er een aantal al enkele jaren met elkaar spelen. Na eerst een paar jaar meer meiden dan jongens in het team hebben ze er nu 6 om 6 waardoor ze 3 vaste vakken hebben.

In de zaal was het team al kampioen geworden en nu op het veld zijn ze dus alweer kampioen.

Het is een gezellig team met knallende meiden en knappe jongens die elkaar goed aanvullen. Ze hebben dit jaar een hoop geleerd omdat ze alleen tegen oudere en dus grotere tegenstanders moesten spelen, hierdoor moesten ze slimmer zijn dan de tegenstander.

Ze speelden eigenlijk altijd sneller en fanatieker dan de tegenstanders. Een nieuw spelsysteem zijn ze vanaf het einde van de zaal mee bezig wat best nog wel moeilijk is.

Wel zien ze dat dit steeds beter gaat en hier gaan ze na de zomervakantie in de C1 een hoop plezier aan hebben.

Rheko A1 mocht op zaterdag 27 mei voor de 3e keer dit jaar een kampioenschap vieren.

De laatste wedstrijd werd gelijk gespeeld waardoor de ongeslagen status nog steeds behouden werd. Deze talentvolle ploeg gaat het nieuwe seizoen in zijn geheel over naar de senioren om daar nieuwe successen te vieren.

Het team bestaat uit, Tamara Christiaanse, Ellen Tamboer, Julia Beumer, Noah Ottevanger, Marten Wintermans, Rick Brinkhorst, Maarten Christiaanse, Twan Otter en worden gecoacht door Anouk Venema en Thomas Ottevanger.

Dhr Elderman van Elderman installatietechniek en voorzitter Jos Wintermans wilden graag weer met het team op de foto.
Rheko-A1

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen