Activiteiten juni en juli in de Tuin van Sjef

Foto: rheden.nieuws.nl, Theo Jansen

VELP -De Tuin van Sjef open voor bezoekers. Zondag 18 juni bent u welkom van 13.00 tot 17.00 uur in de tuin en geven Cor van Hoften , florakenner en Rob Graat, beheerder van de Heemtuin Presikhaaf om 13.30 en 15.30 uur rondleidingen.

U kunt ook kijken naar een documentaire over Sjef gemaakt door Bas Krijgsman en naar bijzondere vondsten zoals schedels,schelpen ,krabben en kreeften. En ze vertellen u meer over de bedoeling van de Stichting en de toekomst van deze Tuin.

Op zaterdag 24 juni staan ze op een ‘beleefplein’ in de Emmastraat tijdens het Midzomerfestival, en op zondag 30 juli is er weer een tuindag. Nader bericht daarover volgt.

Meer informatie vindt u op de website: www.detuinvansjef.nl. De Tuin van Sjef is te vinden aan de Boulevard 33B, 6881HP, Velp (vlakbij de Achtsprong)

De Tuin van Sjef is een door de mens vormgegeven natuuroase, midden in de bebouwde kom van Velp en grenzend aan de Rozendaalse Beek. Na het overlijden van initiatiefnemer en kunstenaar/natuurkenner Sjef van der Molen in augustus 2014, zijn vele vrijwilligers actief geweest met het voor de toekomst behouden van dit belangwekkende erfgoed. En het is gelukt.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen