‘Paniek op de prairie!’ Bij huttenbouwweek Madierodam!

Foto: Madierodam

DIEREN – De laatste week van de zomervakantie, van maandag 21 augustus tot vrijdag 25 augustus, is het weer zo ver, de leukste week van Dieren, Madierodam, de huttenbouwweek!

In deze week wordt er hutten gebouwd, geknutseld, spelletjes gedaan, workshops gegeven, is er een sportdag en nog veel meer!

‘Paniek op de prairie!’

Madierodam staat dit jaar in het thema van ‘Paniek op de prairie’! Met leuke activiteiten voor alle kinderen van groep 1 t/m 8 uit Dieren.

Inschrijven

Op woensdagavond 14 juni van 19:00 – 22:30 uur kan men zich inschrijven bij de Oase, Ericaplein 1 in Dieren Woensdagavond 14 juni van 19:00 – 22:30 uur. Tevens is er nog een laatste mogelijkheid tijdens de jaarmarkt op zaterdag 8 juli.

Contant én Gelrepas = 50% korting!

Tijdens het inschrijven wordt u gevraagd om het inschrijfgeld gelijk contant te voldoen. Bent u in het bezit van een ‘Gelrepas’? Dan ontvangt u 50% korting!

Kosten Maxi’s

De kosten voor deze week bedragen €20,00 voor de maxi’s, vanaf groep 3, en zij zijn dan welkom vanaf 8:30 tot 16:00 uur, en op de vrijdagmiddag tot 13:00.

Slapen in je zelfgemaakte hut

Voor de kinderen uit groep 7 & 8 bestaat er de mogelijkheid om donderdagnacht in hun zelf gemaakte hut te komen slapen, indien het weer het toelaat. Zij gaan dan om 16:00 uur naar huis en wij zien ze graag na het avondeten tussen 18:30 en 19:00 terug.

Kosten Mini’s

De mini’s, groep 1 & 2, zijn welkom van 08:30 tot 13:00 uur, en hiervoor bedraagt het inschrijfgeld €15,00.

Even komen helpen

Om dit alles in goede banen te laten verlopen vragen wij ouders om per ingeschreven kind minimaal 1 dag in het weekend, voor of na, of tijdens de Madierodamweek te komen helpen.

Afsluiting met feestavond

Op de vrijdagavond sluiten wij deze prachtige week af met een gezellige feestavond waarop ook alle ouders, opa’s, oma’s en andere belangstellenden welkom zijn.

De organisatie ziet uw kind graag komen.

Paniek op de prairie!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen