Fay Lovsky & Arther Ebeling op Kasteel Middachten

Foto: RiQQ

DE STEEG – Ooit waren ze allebei beroemd als popartiest en daarna zijn ze elk gewoon maar doorgegaan met liedjes schrijven en optreden. Zondagochtend 9 juli doen ze dat in de prachtige tuin van Kasteel Middachten.

Zelf leggen ze uit hoe de voorstelling tot stand kwam:

“We hebben common ground in de vroegste audio ervaring met radio en pick-up. Onze ouders vonden dezelfde liedjes mooi. En dat hoor je dan als je eerste muziek, in de 60’s als peuter. Toen we later zelf liedjes begonnen te schrijven, leek het vanuit heel andere perspectieven dan de raakvlakken met dat oude repertoire, 80’s: punk, new wave, immers, alles moest anders. We kwamen elkaar op een vrolijke jamsessie en in de kortste keren hadden we een klein repertoire dat zwabbert tussen Ray Charles en Nancy Sinatra, maar dan op gitaar en ook eigen werkjes. En dat bleek zo gezellig dat wij en het publiek samen de dikste pret hadden. We hopen dat jullie dat deze zondagochtend op Middachten ook hebben!”

Het begint om 11.30 uur. Kaartjes kun je van te voren reserveren via http://www.cultuurbedrijfriqq.nl. Dan kosten ze € 12,50. Op de ochtend zelf kun je natuurlijk bij het kasteel een kaartje kopen. Dan is de prijs € 15,00.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen