Schooldag van de duurzaamheid nodigt bedrijven uit

Foto: gemeente Rheden

RHEDEN – Na het succes van vorig jaar, is er dit jaar opnieuw een Schooldag van de duurzaamheid in de gemeente Rheden.

Op de Schooldag van de Duurzaamheid zijn basisscholen en bedrijven uit de gemeente Rheden samen met duurzaamheid bezig. Via doe-activiteiten leren leerlingen van groep 5 t/m 8 door te zien, voelen, horen, ruiken en proeven over duurzaamheid en hoe ze zelf kunnen bijdragen aan een leukere, eerlijkere en schonere wereld.

Doet uw bedrijf mee?

Schooldag van de duurzaamheid zoekt bedrijven die op deze dag willen meehelpen. Dat kan op allerlei manieren en het hoeft niet ingewikkeld te zijn. U kunt dicht bij uw core business blijven.

U kunt bijvoorbeeld diensten ter beschikking stellen, u kunt helpen door materialen te leveren, helpen bij communicatie en u of uw collega’s kunnen assisteren bij de uitvoering van de activiteiten op één van de tien deelnemende scholen.

Vorig jaar 40 bedrijven betrokken

Vorig jaar waren meer dan 40 bedrijven betrokken. Bijvoorbeeld: een vervoerder heeft geholpen bij de logistiek, een houthandel leverde het hout voor timmeractiviteiten, een grafisch ontwerper verzorgde de lay out van communicatiematerialen en koks van verschillende restaurants hebben kookworkshops verzorgd.

Een overzicht van alle deelnemende bedrijven van vorig jaar staat op http://www.schooldagvandeduurzaamheid.nl/deelnemende-bedrijven-en-organisaties/

Gemeente initiatiefnemer

Wethouder Nicole Olland is initiatiefneemster van de Schooldag van de duurzaamheid. De organisatie wordt gedaan door de organisatie Schooldag van de duurzaamheid. Wilt u graag betrokken zijn, meldt u zich dan aan via [email protected]

Foto: Partnerbijeenkomst – Schooldag van de Duurzaamheid 2016

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen