Komische Familievoorstelling De Toverfluit op de Pinkenberg

Foto: Rigg

VELP – Frank Groothof Muziektheater en B.O.O.M! (Bold Opera On the Move) brengen deze speciale uitvoering van de opera De Toverfluit. Denk je dat opera saai is? Je zult zien dat dat zeker niet zo is!

Kinderen en hun (groot)ouders en hele familie zijn van harte welkom op woensdag 2 augustus in de Pinkenberg om 14.00 uur.

Het is een voorstelling van ongeveer een uur die echt aangepast is aan wat kinderen leuk vinden. Een heel bekend verhaal!

De opera begint met alle spelers die achter op het toneel in een kring rond een van de zangeressen zitten. Papagena loopt naar voren en begint over zichzelf te vertellen.

Hij vertelt dat hij Papageno is, de vogelvanger van de koningin van de Nacht. Dat hij daar altijd moederziel alleen in het bos gewoond heeft, maar dat er pas geleden in het bos zoiets ongelofelijks gebeurd is. Dan gaat het verhaal met iedereen verder en de opera wordt een sprookje.

Kaartjes bestel je via www.depinkenberg.nl

Let op! Bij slecht weer wordt de voorstelling verplaatst naar Sporthal de Hangmat, IJsselsingel 7, Rheden. Informatie hierover op de dag van de voorstelling vanaf 10.00 uur op telefoonnummer 026-3641912.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen