Vakantiesluiting bij weggeefwinkel 4Noppes in Dieren

Foto: 4Noppes

DIEREN – Op 4 maart 2017 was de heropening van de weggeefwinkel 4Noppes in Dieren. In die afgelopen tijd zijn er ontzettend veel leuke spullen binnengebracht en weggegeven, de vrijwilligers danken u daarvoor.

Steeds meer mensen, het bezoekersaantal ligt tussen de 60 en 100 personen op een ochtend, weten 4Noppes te vinden, en voor sommigen is het zelfs een vast uitje op de zaterdag geworden.

Beschouwt de een het als een stok achter de deur om het huis op te ruimen, de ander komt voor een bakje koffie, een gezellig praatje en om lekker te snuffelen tussen de ingebrachte spullen. Spullen die geheel gratis mogen worden meegenomen, want 4Noppes is nog steeds een winkel zonder kassa.

Een winkel die overigens volledig wordt gerund door vrijwilligers die zich met veel enthousiasme zowel doordeweeks achter de schermen, als elke zaterdag tijdens de opening inzetten. Zaterdag 22 juli is de weggeefwinkel nog geopend van 10.00 tot 13.00 uur.

Zaterdag 29 juli en 5,12 en 19 augustus is de winkel gesloten vanwege de zomervakantie.

Vanaf zaterdag 26 augustus is de weggeefwinkel aan de Van Der Duyn van Maasdamstraat 47 als vanouds weer iedere zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur geopend.

Iedereen is dan weer welkom in de winkel om gratis spullen uit te zoeken en te komen brengen. Met als bonus een goede dosis gezelligheid, elkaar ontmoeten, inspirerende gesprekken en wellicht samen mooie ideeën ontplooien en uitvoeren.
De vrijwilligers kijken uit naar uw bezoek en wensen iedereen een hele fijne vakantie toe!

Voor de inbreng van spullen verzoeken zij alleen spullen te brengen die schoon, heel, compleet, legaal, werkend en veilig zijn. Graag geen videobanden of gekopieerde CD’s/DVD’s. Er is helaas onvoldoende plek voor grote spullen zoals meubels e.d. Wel kan er op het prikbord met vraag en aanbod een briefje worden opgehangen.

4Noppes is telefonisch bereikbaar op: 06-44881557. Per e-mail zijn ze te bereiken op [email protected] en website: www.4noppes.nl (deze wordt binnenkort geheel vernieuwd).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen