Finales van de Windmill Cup 2017

Foto: Tim Evers

VELP – Zaterdag 22 juli zijn de finales bij de Windmill Cup bij Tennisvereniging Beekhuizen aan de Beekhuizenseweg 99 te Velp. Bij dit internationale tennistoernooi voor de beste jeugd ter wereld zijn afgelopen week veel spannende wedstrijden gespeeld.

Nèt iets te hoog niveau

Voor de Nederlandse deelnemers is het niveau nog net iets te hoog; Bente Spee, de laatste landgenote in het toernooi, verloor vandaag in de halve finale zowel het enkel- als het dubbelspel kansloos met 6-0 en 6-1.

Annerly Poulos – Priska Madelyn Nugroho

In de finale trappen de meisjes af om 10:00 uur. De Australische Annerly Poulos neemt het op tegen Priska Madelyn Nugroho uit Indonesië.

Pedro Boscardin – Alvaro Guillen Mezo

Na deze wedstrijd volgt de finale bij de jongens. Daar speelt de Braziliaan Pedro Boscardin Dias tegen Alvaro Guillen Mezo uit Ecuador.

Er worden ook dubbels en wedstrijden van rolstoeltennissers gespeeld.

Kom ook genieten van tennis op het allerhoogste niveau

Het centercourt is opgebouwd, het weer wordt fantastisch en de spelers zijn er klaar voor. Vanaf 10:00 uur worden de eerste finales gespeeld. De toegang tot de wedstrijden van de Windmill Cup bij Tennisvereniging Beekhuizen is gratis.

Over de Windmill Cup

De Windmill Cup wordt voor de 27ste keer georganiseerd in Nederland en voor de 7e keer in Velp. Het is een Tennis Europe Junior Tour in de eerste categorie en hoort ook bij een jeugd- grandslam van de Young Stars, met toernooien in Parijs, Velp, Nantes, Köln/Düren en Hasselt.

Aan het toernooi doen meer dan 200 spelers mee uit meer dan 60 verschillende landen. De talenten van de ITF uit Zuid-Amerika, Afrika, Azië, Australië en Nieuw-Zeeland en veel Europese landen strijden om punten voor de internationale ranglijst.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen