Het nieuwe zangseizoen van het Thomassen Mannenkoor is van start gegaan

Foto: Thomassen Mannenkoor

RHEDEN – Het koor ging, zoals gebruikelijk, van start afgelopen maandag 21 augustus met een borreluurtje in de kantine van de tafeltennis vereniging Slagvaardig, aan de IJsselsingel.

De eerste repetitie start met de bassen op donderdag 24 augustus in het dorpshuis Willem de Zwijger aan het Meester B. van Leeuwenplein in Rheden, om 17.00 uur, maandag 28 augustus is de eerste repetitie van de tenoren, ook om 17.00 uur, ook in het Dorpshuis.

De agenda zoals die er op dit moment uitziet is als volgt:

  • Bij de heropening van het nieuwe seizoen van het Dorpshuis, 9 september, zal het Thomassen Mannenkoor een bijdrage leveren met enkele werken op verschillende momenten die dag van hun repertoire.
  • Bij zorgcentrum Rhederhof zal een concert verzorgd worden voor de bewoners en familie, 20 september aanvang 14.30 uur.
  • Zaterdag 18 november is er het jaarlijks najaar concert in de dorpskerk in Rheden, aanvang 19.30 uur.
  • Zaterdag 16 december is er een concert (onder voorbehoud) in de kerk op De Steeg aanvang 19.30 uur.
  • Het jaarlijks terug kerend kerstconcert in de Dorpskerk in Rheden met medewerking van het Rhedens Fanfare Corps, vindt plaats , zondag 17 december aanvang 15.00 uur.

Het koor is dringend op zoek naar nieuwe leden

Zoals u kunt lezen is het een actieve vereniging die zich op vele momenten presenteert. Mocht het u aanspreken na dit gelezen te hebben, om ook eens een repetitie te bezoeken en te proberen om mee te zingen, schroom niet, u bent meer dan van harte welkom bij het actieve Thomassen Mannenkoor. Het koor is dringend op zoek naar nieuwe leden om het koor dat zijn sporen meer dan verdiend heeft voort te laten bestaan.

Informatie

Mocht u vooraf wat informatie willen hebben kunt u contact opnemen met de voorzitter Louis Schennink 026 – 361 0774 / 06 – 2240 9182 of per mail [email protected]

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen