Bedankt Dieren! Het IJsselfeest 2017 was geweldig!

Foto: IJsselfeest Dieren 2017

DIEREN – Er is een vol jaar hard naar toegewerkt, heel veel werk verzet en nu kan de organisatie terugkijken op een zeer geslaagd IJsselfeest 2017!

Bezoekers zijn in groten getale naar het IJsselfeest gekomen! Er zijn in de afgelopen weekend vriendschappen ontstaan, liefdes opgebloeid, oude vriendschappen opgefrist, gepraat, geroddeld..misschien wel gehuild.. maar boven alles.. iedereen heeft genoten!

Een nieuw concept, dus best spannend hoe het zou verlopen

Maar vrijdagavond was boven verwachting! Wat een feest! De sfeer zat er al snel in en het werd al snel druk op de Veerstoep. DJ Kevin wist de sfeer er al lekker in te brengen gevolgd door DJ Ferri Somogyi. Hoewel er best wat sceptische reacties vooraf waren wist Ferri de sfeer goed vast te houden! Met zijn lekkere beat zat de gezelligheid er helemaal in! Veel dames waren blij dat ze met Ferri op de foto mochten. en daar nam hij, tussen het plaatjes draaien, dan ook alle tijd voor!

Ferri werd rond de klok van 23.30u. overgenomen door de DJ”s Joost en Laurens. en ja… toen werd het echt een feestje! Er werd met bootjes door het publiek gesurft en strandballen vlogen om je oren… Toen het lied van de Snollebollkes: “Van links naar rechts” werd ingezet gaf het voltallige publiek (en dat waren er veel op dat moment!) daar graag gehoor aan! Het feestje was compleet en het bleef nog heel lang gezellig aan de Veerstoep!

De zaterdagavond verliep al even gezellig en druk. DJ Kevin beet wederom de spits af, super gezellig! DJ Kevin werd gevolgd door een spetterend optreden van onze “eigen”Bram Boender en Julia van Helvoirt. Winnaars van Idols 2017. Iets wat door het massaal toegestroomde publiek met veel enthousiasme ontvangen werd!

Na Bram en Julia werd het stokje overgenomen door POPGUNNN… dat was een voltreffer.. de oude begeleidingsband van 2Ulimited wist de gezelligheid vast te houden en speelde door tot 24.00u. Als afsluiting was er DJ Patricia, bekend van Juicy Lucy op de Korenmarkt in Arnhem.. met haar beats was het nog lang gezellig aan de Veerstoep!

De organisatie van het IJsselfeest in Dieren is blij dat iedereen het naar zijn zin heeft gehad, dat alles goed is verlopen en zij hopen dat ze jullie volgend jaar weer kunnen verrassen met de editie IJsselfeest 2018!

Op de Facebook pagina vinden jullie heel veel foto’s en filmpjes, neem eens een kijkje en wellicht zie je jezelf nog terug! Binnenkort staan er ook foto’s en filmpjes op www.ijsselfeestdieren.nl

De organisatie van het IJsselfeest Dieren zegt: Bedankt voor jullie komst en heel graag tot volgend jaar!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen