Open Dag in Oosterwolde

VELP – Op de laatste dag van de landelijke week van Zorg en Welzijn, was het Open Dag in een tweetal verzorgingstehuizen van Innoforte te Velp. Namelijk Oosterwolde en het Lorentzhuis.

Oosterwolde, kon net als Het Lorentzhuis afgelopen zaterdag van 11.00 tot 15.00 bezocht worden. Er werd een kleine rondleiding gegeven door het gebouw en bezoekers konden een aantal kamers bezoeken van een van de bewoners om een idee te krijgen van de grootte en indeling 
Zorg aan huis was ook hier aanwezig en zij konden vertellen wat de mogelijkheden zijn om langer zelfstanding thuis te kunnen blijven wonen ,met eventuele hulp vanuit Innoforte. Ook kunnen mensen van buitenaf gebruik maken van de mogelijkheid tot eten van warme maaltijden bij Oosterwolde.
Het restaurant, de Kapsalon en de pedicuresalon waren geopend .Er waren workshops met een braintrainer, dat is een spelcomputer die spelenderwijs het geheugen re-activeert.
Activiteiten waar bewoners aan mee kunnen doen, zijn onder andere, muziekmiddagen, internetcafe, handwerkclub, fysiotherapie en er is een bibliotheek.
 
Er waren veel belangstellenden langs geweest voor informatie, of gewoon om Oosterwolde eens te bekijken wat betreft de mogelijkheden voor later.
Klik op de bovenste foto voor een kort fotoverslag.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen