Open Dag in nieuwe Lorentzhuis

VELP – Op de laatste dag van de landelijke week van Zorg en Welzijn, was het Open Dag in een tweetal verzorgingstehuizen van Innoforte te Velp. Namelijk Oosterwolde en het Lorentzhuis.

Het Lorentzhuis kon zaterdag van 11.00 tot 17.00 bezocht worden . Men werd bij aankomst getrakteerd op een kop koffie of thee met een gebakje, er waren verschillende medewerkers aanwezig om alle vragen te beantwoorden, zoals wanneer komt men in aanmerking voor een verblijfsindicatie in het Lorentzhuis. Dit kan permanente bewoning zijn, dagbesteding van een aantal uren per week of bijvoorbeeld elke dag een aantal uren. 
Er werd een kleine rondleiding gegeven door het gebouw men kon een kamer bezoeken in de nieuwbouw om een idee te krijgen van de indeling en grootte van de kamers in de nieuwbouw. De kamers hebben een aparte slaapkamer en een zeer ruime douche en toilet zodat verplegend personeel gemakkelijk de bewoners kunnen helpen. Natuurlijk zijn de nieuwe kamers ook toegankelijk en geschikt voor rolstoelgebruikers.
jd4afclwzk71rz0px07cmwl9p
Ook mochten enkele kamers die bewoont waren bekeken worden om een indruk te krijgen hoe het er uit ziet als het ingericht is.
 
Organisatie Zorg aan huis was ook aanwezig, zij konden vertellen wat de mogelijkheden zijn om langer zelfstanding thuis te kunnen blijven wonen ,met eventuele hulp vanuit Zorgorganisatie Innoforte.
Er waren vele nieuwsgierigen langs geweest voor informatie, of gewoon het eens te bekijken wat de mogelijkheden zijn voor later.
 
De nieuwbouw vordert gestaag, men gaat er vanuit dat de bouwactiviteiten voor de bouwvak zijn afgerond. Het Lorentzhuis zal na de bouw weer volledig voldoen aan de huidig geldende normen.
Klik op de bovenste foto voor een fotoverslag.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief
i130f592co56ylxkqr5eoabd7
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen