Minister Dijsselbloem van Financiën in Velp

VELP – Afgelopen zaterdag 15 maart was er een grote campagne actie van verschillende politieke partijen die begon om 10.00 uur in Velp op de Overtuin met een bezoek van Minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem van de PvdA.

Na een welkomst woord op de Overtuin ging de Minister de Hoofdstraat over met zijn partijgenoten om rozen uit te delen aan het winkelend publiek en met hen van gedachte te wisselen en proberen antwoord te geven op de vele vragen van de mensen op straat .

Terug op De Overtuin bood Thea Hiemstra van de bewonersactie en comité  “Dit spoort niet” de minister een grote foto aan gemaakt in De Steeg , waar Minister Dijsselbloem een handtekening plaatste om zich in te zetten tégen meer goederentreinen over bestaand spoor, dit om hem te herinneren op de toen gemaakte afspraak hier over.

De minister beloofdt zich te blijven inzetten hiervoor.

jrxd44x96b6znzwjwlyx4a2ez

Ook de andere politieke partijen zoals VVD, CDA, SP, D66 en OPA waren in het centrum van Velp aanwezig, het was de bedoeling dat de minister om 11.15 uur in Rheden bij de Groenestraat zou gaan flyeren en om 12.30 uur in Dieren bij het Calunaplein te zijn.

Maar om 11.05 uur vertrok minister Dijsselbloem in zijn auto, om terug te gaan naar Den Haag voor een spoed vergadering. De opkomst bij de Overtuin van de bewoners van Velp viel op het vroege moment i n de ochtend enigszins tegen.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief

[!imagerz455tj06orb2qhi77c1mjjmd:!]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen