Geen extra goederentreinen, Minister Jeroen Dijsselbloem…!

Foto:

GEMEENTE RHEDEN – Op zaterdag 15 maart is Minister van Financiën, Jeroen Dijsselbloem  in de gemeente Rheden geweest. Hij was op bezoek op uitnodiging van alle 18 lijsttrekkers van de PVDA uit de Liemers en de Achterhoek en had een druk programma. In de ochtend was de minister in Velp op de Overtuin aanwezig tijdens de campagne van de PVDA binnen de gemeente Rheden

Thea Hiemstra, spooraanwonende uit De Steeg kreeg ruim de kans en de tijd om de Minister uit te leggen waarom het bijzonder onverstandig is extra goederentreinen over bestaand spoor en over de IJssellijn door de gemeente Rheden te laten lopen.
Ook bood ze hem een klein boekwerkje aan met de feiten omtrent de IJssellijn. En ze vroeg aan Jeroen nadrukkelijk om zijn invloed aan te wenden als lid van het kabinet en als partijlid van de staatssecretaris Mansveld om dit plan te keren.
(Film: Roelof Meijer)
Kijk ook voor een uitgebreid verslag van het bezoek van Thea Hiemstra en Minister Dijsselbloem op de Overtuin in Velp en de toename van het goederenvervoer over het spoor op: 
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief
2014-03-15-de-overtuin-jeroen-dijsselbloem-pvda024
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen