Denk mee over het buitengebied van gemeente Rheden

Foto: gemeente Rheden

GEMEENTE RHEDEN – Op maandag 18 september is iedereen welkom bij Hotel Landgoed Avegoor om tijdens een gebiedsconferentie mee te denken en te praten over de toekomst van het prachtige buitengebied van gemeente Rheden.

De gemeente Rheden organiseert deze gebiedsconferentie omdat ze een omgevingsvisie Buitengebied gaat opstellen. Net als voor de diverse dorpen waar de gemeente al eerder structuurvisies heeft geformuleerd (http://www.mijndorpvanmorgen.nl), wil ze ook voor het buitengebied een visie op de toekomst.

In gesprek met de gemeente

Daarvoor willen de gemeente graag in gesprek met inwoners, ondernemers en organisaties. “Hoe zorgen wij ervoor dat ons prachtige buitengebied mooi, bruikbaar en leefbaar blijft en we ruimte kunnen blijven bieden voor nieuwe ontwikkelingen? Wat is waardevol, wat kan anders en waar liggen kansen?”

Tijd en locatie

Praat en denk met de gemeente mee op 18 september van 17.00 tot 20.30 uur bij Hotel Landgoed Avegoor aan de Zutphensestraatweg 2 in Ellecom.

Meer informatie en aanmelden

Aanmelden kan tot en met 13 september door een e-mail met naam en contactgegevens te sturen naar [email protected]. Voor meer informatie gaat u naar http://www.rhedensbuitengebied.nl

Gebiedsconferentie Buitengebied

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen