Kom eten bij Buddha Asian Tapas aan de Hoofdstraat 31 te Velp

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Smaken uit het verre Oosten en vers bereide gerechten, dat biedt Restaurant Buddha aan de Hoofdstraat te Velp. Bij Buddha kunt u onbeperkt genieten van Aziatische gerechten.

Onbeperkt genieten

Dit concept wil zeggen dat u voor een vaste prijs kunt genieten, zo veel en zo vaak u zelf op kunt. Tevens is er een uitgebreide kaart met vers bereide gerechten, dus voor ieder wat wils! Samen met deze fantastische gerechten kunt u bij Buddha een onvergetelijke avond beleven.

Buddha Asian Tapas

Tip: Deel en begin vast samen te eten!

Om de kwaliteit van de gerechten van Buddha Asian Tappas te garanderen, worden deze na bereiding direct geserveerd. Het is daarom mogelijk dat de gerechten niet gelijktijdig aan de tafel verschijnen. “Als tip willen we u meegeven om niet op elkaars gerechten te wachten. Heeft u een bepaalde allergie, geef dit dan van tevoren aan ons door…” Aldus Steven en Tan, eigenaren van het restaurant.

Buddha Asian Tapas

Hoe werkt het?

De bestelling kunt u zelf invullen op het bestelformulier dat op de tafel ligt. Vervolgens kunt u het afgeven aan één van de medewerkers. Zodra uw gerechten klaar zijn, worden deze aan tafel geserveerd. Per ronde mogen er maximaal 2 items per persoon besteld worden, met uitzondering van de side dishes, deze kunnen doorlopend besteld worden. Voordat de volgende ronde kan worden besteld, moet de vorige ronde volledig zijn genuttigd.

De laatste bestelling wordt om 21:45 uur opgenomen, u kunt dus zo lang (na)tafelen als u wilt.

Buddha Asian Tappas hoopt u snel te mogen verwelkomen!

Buddha Asian Tapas

Openingstijden:

Van dinsdag t/m zondag vanaf 16:30 tot 22:00 uur, op maandag gesloten

Prijzen All you can eat:

Van maandag t/m donderdag, €25,95 per persoon, vrijdag tot en met zondag en op de feestdagen* € 27,95 per persoon, met uitzondering van de kerstdagen. kinderen van 4 t/m 11 jaar betalen €13,95 per persoon en kinderen van 1 tot en met 3 jaar zijn gratis.

*Feestdagen/speciale dagen: Nieuwjaarsdag (1 januari), Valentijnsdag (14 februari), 1e en 2e Pasen, Koningsdag (27 april), Hemelvaart, Moederdag, 1e en 2e Pinksteren, Vaderdag, Sinterklaas (5 dec), Kerstavond (24 dec)

Buddha Asian Tappas, Hoofdstraat 31, 6881 TB,Velp,  Reserveren kan via 026 – 382 7886 en/of [email protected]

Kijk voor meer informatie op Website: http://www.buddha-velp.nl en geef de Facebookpagina ook een “Like”.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen