Jaarlijkse dameskledingwinkel voor één dag in Dieren

Foto: Soroptimistclub van Dieren en Doetinchem

DIEREN – Op 14 oktober opent een tweedehands dameskledingwinkel voor één dag haar deuren! De opbrengst gaat zoals elk jaar naar een goed doel.

Moderne merken naast vintage

De kledingbeurs, die al jaren bekend staat om haar kwalitatief goede dameskleding wordt georganiseerd door de Soroptimistclub van Dieren en Doetinchem. Naast mooie vintage kleding, hangt de winkel vol met eigentijdse merken als King Louie, Mexx, Sandwich, Helena Hart en Gerry Weber. In de winkel is niet alleen kleding te koop, maar ook schoenen, tassen en sieraden. Naast een styliste, die iedereen prachtig kan ‘aankleden’, is er een gezellig koffiehoekje om te genieten van een kopje koffie of thee met wat lekkers.

Opbrengst naar goed doel

De opbrengst gaat dit jaar naar Stichting Kinderhulp Dominicaanse Republiek. Deze stichting zet zich in voor onderwijs voor kinderen met een beperking (vaak doofheid). De kinderen gaan naar een praktijkschool, waar ze onder andere behoefte hebben aan een draaischijf en stoel voor pottenbakken. Met de opbrengst van de kledingbeurs hoopt de organisatie dat deze wens in vervulling gaat.

Iedereen is van harte welkom op zaterdag 14 oktober van 10.00 tot 15.00 uur in het pand van de Gelreband, Imboslaan 69 in Dieren.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden