Dag van de Ouderen 2017: gezond en gelukkig oud worden

Foto: Dag van de Ouderen

DIEREN – de Dag van de Ouderen wordt georganiseerd door en voor senioren in de gemeenten Rheden en Rozendaal en is bedoeld voor ouderen vanaf 55 jaar. De volgende editie vindt plaats op maandag 2 oktober in Zalencentrum Theothorne te Dieren. Het programma begint om 10.30 (10.00 zaal open). Toegang is gratis.

“Moet ik de dokter bellen??”

Dat is dit jaar het thema van de Dag van de Ouderen, een project van Stichting STOER. Elk jaar wordt er door het lokaal comité een buitengewone dag georganiseerd voor ouderen, rondom een zorgvuldig gekozen thema en met bijzondere genodigden, zoals een landelijke politicus of een bij het onderwerp betrokken hoogleraar of andere deskundige.

Het programma is net als vorig jaar weer divers en relevant. Na de opening door wethouder Anton Logemann zal mevrouw Jellesma-Eggenkamp, klinisch geriater en tot voor kort werkzaam in Rijnstate, deze keer een boeiende inleiding houden met als titel: “Grijnzend Grijs”. Hierna praten de beweegcoaches u bij over een “Gezonde Leefstijl”. Na de gratis lunch volgt er een spetterend optreden van de Blue River Jazzband o.l.v. Robert Duis, waarna de dag afgesloten zal worden door dagvoorzitter mevr. Geertje Van der Burg-Berendsen. Een vrijwillige bijdrage na afloop wordt overigens zeer op prijs gesteld.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met coördinator mevr. Hilda Boersma van Stichting STOER via tel. 026-3611975 (bereikbaar ma t/m do tijdens kantooruren) of via [email protected]

Benieuwd naar Stichting STOER? Neem gerust een kijkje op: www.stichtingstoer.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen