Museum Velp te gast bij de jubilerende Paperclip

Foto: Museum Velp

VELP – Speciaal voor de jubilerende Paperclip organiseert de organisatie van Museum Velp in samenwerking met de Paperclip de tentoonstelling De Tijdlijn van Velp met tijdlijnfilm.

Een tijdlijn is een lijst waarop in chronologische volgorde de belangrijkste gebeurtenissen staan uit bijv. een bepaalde tijd, stad of kunstrichting. Dit is een beschrijving van een tijdlijn.Op 28, 29 en 30 september zal de expositie te zien zijn. Elke ochtend vanaf 10.00 uur.

Het kan zijn dat er de deur een keer gesloten is indien de mensen van de Paperclip even weg zijn. De tentoonstelling is vrij toegankelijk.

In de loop van de afgelopen jaren is de privé collectie van Museum Velp zo gegroeid dat aan de hand van voorwerpen, afbeeldingen en verhalen een beeld gegeven kan worden meer dan een miljoen jaar geleden tot en met 2017. De tijdlijnfilm zal de op chronologische volgorde uitgestalde voorwerpen en verhalen toelichten. Laat u verassen hoeveel verhalen er achter de voorwerpen kunnen schuilen. Elk verhaal is weer een puzzel stukje van die Velpse historie.

Museum Velp kan natuurlijk niet alles laten zien en vertellen. Toch zal de goede kijker en luisteraar een goed beeld krijgen van dit bijzondere dorp tussen IJssel, stad Arnhem, de A12 en de Veluwe.

De Tijdlijn van Velp met tijdlijnfilm De Tijdlijn van Velp met tijdlijnfilm De Tijdlijn van Velp met tijdlijnfilm

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen