Het Groene Doeners Festival in Velp 8 oktober 2017

Foto: Groenedoenersfestival

VELP – Op zondag 8 oktober van 12.00 tot 18.00 uur vindt het gratis Groene Doeners Festival plaats in Velp op landgoed Larenstein achter het Helicongebouw. Dit festival is ontstaan vanuit idealisme.

Duurzaamheid

Met het Groene Doeners Festival is de organisatie op een missie om de wereld mooier te maken. Duurzaamheid staat volop in de aandacht. We willen uiteraard dat duurzaamheid een manier van leven wordt. Maar om dit te concretiseren is lastig.

Met het festival wil de organisatie de bezoekers verbinden met lokale, duurzame initiatieven. “Als we verbinding hebben met en aardig zijn voor onszelf, een ander en de wereld zijn we ons duurzaam aan het ontwikkelen.”

De organisatie biedt:

  • Studenten (Helicon, Larenstein en Rijn IJssel) een omgeving waar ze een bijdrage kunnen leveren aan duurzame ontwikkeling.
  • Ondernemers met een duurzame intentie een podium om te laten zien hoe duurzaamheid er concreet uit kan zien;
  • Bezoekers een ervaring om duurzaamheid te ervaren en zo een duurzame omgeving te creëren.

“Duurzame ontwikkeling ontstaat, met, van en midden in de maatschappij. En van wie leren we nu beter wat er op dit moment toe doet, dan van lokale ondernemers en organisaties die een duurzame intentie hebben, die inspelen op waar de maatschappij om vraagt?”

Op het festival staan 40 specialisten die ieder vanuit hun eigen vakgebied duurzaamheid vormgeven.

Kom ook Groen Doen!!!

Kijk voor meer informatie op: Facebook: groenedoenersfestival, en op www.groenedoenersfestival.nl.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen