Filmavond op vrijdag 27 oktober in de Dorpskerk van Rheden

Foto: Youtube

RHEDEN – Op de vrijdagavond van 27 oktober zal in de Dorpskerk van Rheden, de Film ‘Lion’ vertoont worden. Aanvang 20:15 uur.

De film ‘Lion’ gaat over het waargebeurde verhaal van de Indiase jongen Saroo. Hij komt als 5-jarige per ongeluk terecht in een trein die hem duizenden kilometers door India voert, ver weg van zijn thuis en familie. Na wekenlang in zijn eentje te overleven in de ruige straten van Calcutta, wordt hij geadopteerd door een Australisch echtpaar.

Als hij volwassen is, gaat Saroo op zoek naar de plek waar hij jaren geleden zijn familie kwijtraakte. Want ondanks een gelukkige jeugd, komen flarden van herinneringen weer naar boven drijven. Deze hebben hun weerslag op Saroo en het onderhouden van zijn relaties met zijn adoptiefamilie en geliefde. Het wordt een obsessieve, ontwrichtende zoektocht. Met behulp van zijn herinneringen en de net nieuwe zoekmachine Google Earth, zoekt Saroo naar beelden om zijn geboorteplaats terug te vinden.

‘Lion’ is een verfilming van Saroo Brierleys memoires ‘A Long Way Home’. Over deze indrukwekkende film, met o.a. Dev Patel als Saroo en Nicole Kidman als zijn adoptiemoeder, zult u nog lang napraten. Sunny Pawar speelt de rol van de jonge Saroo fenomenaal, de kleine jongen steelt werkelijk ieders hart.

Datum: Vrijdag 27 oktober, aanvang: 20.15 uur (kerk open om 19.45 uur), plaats: Dorpskerk Rheden, toegang is gratis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen